COMUNICA AL CIUTADÀ DE MANERA EFECTIVA


  He llegit i accepto la Política de Privacitat*

  Una nova imatge per al teu Ajuntament

  Durant tots aquests anys hem convingut que la millor manera de donar servei tant a aAjuntaments com a Administracions passava per dissenyar els nostres productes al seu gust, tant en mida com en forma, brillantor i colors. Com que no ens conformem amb el que hi ha al mercat ho hem anat a seleccionar personalment en origen i ho fabriquem als nostres tallers al teu gust. Creem productes únics, no hi ha dues pantalles iguals perquè no hi ha dos ajuntaments iguals.

  D’aquesta manera teniu la garantia que tot el que us instal·lem estarà pensat per a vosaltres. A la nostra primera presa de contacte principalment escoltarem allò que ens vulguis traslladar, després ja resoldrem dubtes, resolució, mesures, continguts i preguntes que n’hi haurà i moltes, però el principal és tenir clares quines són les teves necessitats i preferències.

  Un sistema de comunicació Digital és una gran inversió i com a tal mereix totes les cures, però tu també mereixes totes les cures i per això la nostra obsessió per escoltar i tornar a escoltar. Volem formar part del teu projecte i ens vegis com un més de l’equip.

  ayto-llagostera

  Pantalla LED monoposte per a l’Ajuntament de Llagostera.

  ins-digital-platja-aro2

  Pantalla LCD Interactiva per a l’Ajuntament de Castell i Platja d’Aro.

  54b1d6fe-571f-4253-8565-8b4a860ed161

  Tòtem Exterior Tàctil per a la Universitat de Lleida.

  CONTACTA AMB NOSALTRES, VOLEM CONÈIXER EL TEU PROJECTE


   He llegit i accepto la Política de Privacitat*

   Alguns exemples més del que som capaços de fer.

   DESCOBREIX QUÈ POT FER L’E-TAULER


    He llegit i accepto la Política de Privacitat*