TÚ IMAGINA, NOSALTRES HO FAREM REALITAT


  He llegit i accepto la Política de Privacitat*

  Una nova imatge per a la teva Joieria

  Durant tots aquests anys hem convingut que la millor manera de donar servei als nostres clients era dissenyant els nostres productes al seu gust, tant en mida com en forma, brillantor i colors. Com que no ens conformem amb el que hi ha al mercat ho hem anat a seleccionar personalment en origen i ho fabriquem als nostres tallers al teu gust. Creem productes únics, no hi ha dues pantalles iguals perquè no hi ha dos clients iguals.

  D’aquesta manera teniu la garantia que tot el que us instal·lem estarà pensat per a tu. A la nostra primera presa de contacte principalment escoltarem allò que ens vulguis traslladar, després ja resoldrem dubtes, resolució, mesures, continguts i preguntes que n’hi haurà i moltes, però el principal és tenir clares quines són les teves necessitats i preferències.

  Una Pantalla LED és una gran inversió i com a tal mereix totes les cures, però tu també mereixes totes les cures i per això la nostra obsessió per escoltar i tornar a escoltar. Volem formar part del teu projecte i ens vegis com un més de l’equip.

  WhatsApp Image 2022-08-09 at 10.46.51 (1)

  Pantalla LED per a la recepció de l’edifici Vallsolana a Sant Cugat del Vallès.

  No ens fa por res, Pantalla LED ultra vertical, amb acabats premium en acer inoxidable, per a la farmàcia del president del Col·legi de farmacèutics de Barcelona.

  CONTACTA AMB NOSALTRES, VOLEM CONÈIXER ELS TEUS SOMNIS


   He llegit i accepto la Política de Privacitat*

   Alguns exemples més del que som capaços de fer.