LA SOLUCIÓ ÉS DIU PISSARRA TÀCTIL I LA TENS AQUÍ


  He llegit i accepto la Política de Privacitat*

  Volem despertar la il·lusió per l’aprenentatge

  Com ja sabeu INS-Digital som una empresa Catalana amb més de 10 anys d’experiència en la transformació digital, tant en l’àmbit privat com en l’àmbit públic. Ens hem especialitzat a detectar les mancances digitals i donar una resposta integrada a 360º. Això vol dir que t’assessorem, et fem el projecte a mida i et servim el producte que millor s’adequa a les teves necessitats.

  Et presentem la nostra gamma de Pissarres Tàctils d’acord amb les necessitats existents avui dia, millorant l’atenció dels alumnes i que es mostrin actius i participatius en tots els continguts que s’expliquen cada dia.

  Amb una Pissarra Tàctil aconseguiràs moltes coses, però sobretot assoliràs fites que fins ara eren molt feixugues i un dispositiu d’aquesta mena et facilitarà la feina i farà que els alumnes gaudeixin de l’aventura d’aprendre.

   

  Aconseguiràs més atenció a l’aula

  T’oferim solucions per a tots, des de l’Educació Infantil fins al Batxillerat. Transformaràs l’ensenyament per millorar l’aprenentatge.

   

  Podràs treballar amb el teu Software o continguts de preferència

  Treballa a la teva manera. Les Pissarres Tàctils de INS-Digital són compatibles amb tots els Software del mercat. Instal·la aquell que més t’agradi o d’aquell que disposis llicència, usa la interfície de Windows i obre arxius Office o qualsevol dels infinits recursos disponibles per l’educació.

   

  Són Pissarres interactives i multitàctils

  INS-Digital et presenta l’experiència de la col·laboració entre tots els alumnes de l’aula, permetent-los d’interactuar tant fent servir els llapis com els dits. Les Pissarres Tàctils permeten que diversos alumnes toquin o dibuixin al mateix temps.

  pexels-alena-darmel-7742832-scaled

  CONTACTA AMB NOSALTRES I ET FAREM UNA CONSULTORIA A MIDA


   He llegit i accepto la Política de Privacitat*